Navigation | Seiteninhalt | Zusätzliche Informationen

Seiteninhalt

Presse-Information

19 Mei 2020

FRUIT LOGISTICA 2021: Nieuwe perspectieven voor het wereldwijde versproductenbedrijf creëren

 Berlijn, 19 mei 2020 - Om de internationale versproductenbranche in staat te stellen om nieuwe zakelijke mogelijkheden te creëren vormt nog steeds de essentie van de FRUIT LOGISTICA, ‘s werelds meest belangrijke ontmoetingsplaats voor inkopers en leveranciers van versproducten wereldwijd. Naarmate de wereld leert te leven met de crisis rond het coronavirus, biedt het jaarlijkse evenement haar exposanten en bezoekers het ideale platform om die groei te bevorderen.

 

“Wij ontvangen reeds aanvragen van nieuwe bedrijven en uit de verschillende gesprekken met onze klanten weten we dat de belangstelling voor nieuwe deelname enorm groot is.” zegt Madlen Miserius, Senior Product Manager bij de FRUIT LOGISTICA. “De FRUIT LOGISTICA is de beste plaats voor een nieuwe start. Ons doel is om de wereldwijde verse groenten- en fruitindustrie opnieuw met elkaar te verbinden.”

 

De terugkeer van de FRUIT LOGISTICA in februari 2021 komt op een cruciaal moment voor de sector. Nu de markten zich beginnen te herstellen van de schokgolf die is veroorzaakt door Covid-19, komt het evenement ongetwijfeld op een moment dat de vraag naar nieuwe producten, diensten en technologieën die de verkoop stimuleren en de toeleveringsketens nog efficiënter en veerkrachtiger maken, groter is dan ooit.

 

Zoals altijd is de FRUIT LOGISTICA het optimale platform voor het presenteren van ideeën en oplossingen voor de toekomst van de branche, voor meer informatie over de trends die de sector veranderen en voor het ontwikkelen van nieuwe manieren om de branche samen vorm te geven.

 

In 2020 namen meer dan 3.300 exposanten uit meer dan 90 landen deel. Zij kwamen in contact met meer dan 72.000 bezoekers uit 135 landen wereldwijd.

 

Nu meer dan ooit is deelname aan de FRUIT LOGISTICA verreweg de meest effectieve manier om uw bedrijf een boost te geven en uw innovaties onder de aandacht te brengen van een wereldwijd publiek. De uiterste datum voor aanmelding van exposanten is 31 juli 2020. De aanmeldingsformulieren voor standhouders zijn hier verkrijgbaar.