Navigation | Seiteninhalt | Zusätzliche Informationen

Seiteninhalt

Presse-Information

17 Juni 2020

FRUIT LOGISTICA 2021: Pressing Refresh

De toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde fruithandel brengt een speciaal verslag uit over de impact van de coronacrisis op de versindustrie. 

Berlijn, 17 juni 2020 - Als onderdeel van haar voortdurende inzet voor de internationale groenten- en fruitsector brengt FRUIT LOGISTICA een speciaal verslag uit over de impact van de coronacrisis op de versindustrie dat voor iedereen vrij beschikbaar is.

Pressing Refresh, dat wordt gepubliceerd door Fruitnet Media International en wordt gesponsord door FRUIT LOGISTICA geeft aan hoe de coronapandemie  invloed heeft gehad op het aanbod, de distributie en de verkoop van verse groenten en fruit en het koopgedrag in de belangrijkste consumentenmarkten over de hele wereld.

Dit 32 pagina's tellende rapport, waarin de analyses van de belangrijkste spelers in de versindustrie worden gecombineerd met deskundig inzicht van Fruitnet's internationale team van deskundigen, bevat informatie, toelichtingen over en analyses van de drie kerngebieden - markten, aanbod en logistiek.

"Terwijl de industrie probeert te begrijpen wat er tijdens de recente pandemie is gebeurd, zijn we blij dat de FRUIT LOGISTICA het ons mogelijk heeft gemaakt om een aantal van onze diepgaande onderzoeken en analyses gratis beschikbaar te stellen", aldus de auteur Mike Knowles in zijn verslag. "Dit verslag illustreert hoe Covid-19 de groenten- en fruitsector heeft veranderd en wat we de komende maanden kunnen verwachten."

Bezoekers van de FRUIT LOGISTICA-website kunnen gratis een samenvatting downloaden met daarin de details over het downloaden van het volledige rapport.

Klik hier voor PRESSING REFRESH