Navigation | Seiteninhalt | Zusätzliche Informationen

Seiteninhalt

Presse-Information

06 Juli 2020

FRUIT LOGISTICA 2021: Inspireer door te focussen op verandering en kansen

Berlijn, 6 juli 2020 – FRUIT LOGISTICA bevestigt opnieuw haar ambitie in een tijd van ongekende uitdaging, transitie en vernieuwing voor verse groenten- en fruitbedrijven overal door de editie 2021 te focussen op de vele kansen voor al die versprofessionals die elk jaar in februari samenkomen in Berlijn.

"FRUIT LOGISTICA is het platform om nieuwe kansen te creëren voor de wereldwijde bedrijven in verse producten en om het nieuwe wereldwijde scenario voor te bereiden", zegt  Madlen Miserius, senior productmanager bij FRUIT LOGISTICA.  

"De huidige situatie heeft ons allemaal voor ongekende uitdagingen gesteld", legt ze uit. "Veranderingen die er al aan zaten te komen zijn versneld door deze pandemie. Bedrijven moesten zich snel aanpassen en een grote veerkracht tonen. Het lijdt geen twijfel dat 2021 een jaar van consolidatie gaat worden. Alleen degenen die het beste voorbereid zijn op de uitdagingen die voor ons liggen, zullen floreren. In een tijd van grote veranderingen, is onze rol bij FRUIT LOGISTICA om u te helpen nieuwe business te genereren, om u te helpen manieren te vinden om te innoveren en te inspireren."

Als onderdeel van haar voortdurende inzet om de internationale groente- en fruithandel te ondersteunen, stelt FRUIT LOGISTICA gratis een gloednieuw rapport beschikbaar over de impact van de coronaviruscrisis op de ver industrie.

"Pressing Refresh", uitgegeven door Fruitnet Media International, combineert analyse van belangrijke spelers in de versindustrie met inzicht van het internationale team van experts van Fruitnet.

“Pressing Refresh”is nu beschikbaar op fruitlogistica.com. Het rapport behandelt drie belangrijke gebieden: markten, levering en logistiek, en onderstreept de sterke vastberadenheid van de versindustrie om de nieuwe uitdagingen die door de uitbraak zijn ontstaan, te overwinnen.

In het rapport wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe de Nederlandse tomatensector RedStar de personeelsregelingen in zijn kassen volledig heeft moeten heroverwegen, terwijl T&G Global in Nieuw-Zeeland nu haar eigen schepen chartert om ervoor te zorgen dat miljoenen voor Europa bestemde appels terstond aankomen.

De organisatoren van FRUIT LOGISTICA zijn zich bewust van de onzekerheden die voor iedereen in het verschiet liggen, ook al is het aantal inschrijvingen voor een stand voor 2021 al veelbelovend. Daarom publiceren ze voortdurend updates op hun pagina met Veelgestelde vragen. Deze sectie helpt exposanten om hun meest voorkomende zorgen in de aanloop naar de 2021-editie van FRUIT LOGISTICA te beantwoorden.

Exposanten die hun aanvraag uiterlijk 31 juli 2020 indienen, kunnen als eerste in de rij staan ​​om hun favoriete locaties op de plattegrond voor FRUIT LOGISTICA 2021 te krijgen, aldus Miserius.