Navigation | Page content | Additional information

Page content

Press Release

January 22, 2019

„Spotlight“ met duidelijk meer wereldpremières – FRUIT LOGISTICA accentueert haar status als innovatieplatform

Berlijn, 22 januari 2019 – Per direct kunnen professionele bezoekers zich met „Spotlight – de premières en nieuwigheden van de FRUIT LOGISTICA 2019“ op de toonaangevende vakbeurs voor de mondiale fruithandel voorbereiden. De FRUIT LOGISTICA vindt plaats van 6 tot 8 februari 2019 in Berlijn. 43 en daardoor meer dan de helft van de 83 gepubliceerde „Spotlight“-inzendingen zijn wereldpremières. Dat zijn er 20 meer dan vorig jaar. Deze duidelijke toename accentueert op indrukwekkende wijze de status van de FRUIT LOGISTICA als innovatieplatform. De 83 „Spotlights“ zijn afkomstig van exposanten uit 18 verschillende landen uit vier continenten.

„De Duitse toename van de „Spotlight“-wereldpremières toont een continu toenemende belangstelling van de branche, van de FRUIT LOGISTICA als progressief forum gebruik te maken om haar premières en nieuwigheden aan de wereld voor te stellen“, zegt Madlen Miserius, Senior Product Manager van de FRUIT LOGISTICA.

„Spotlight“ weerspiegelt samen met de FRUIT LOGISTICA Innovation Award, de Future Lab en de nieuw op touw gezette Start-up Day de innovatiekracht van de branche. „Spotlight“ biedt gespecialiseerde media en professionele bezoekers een boeiend kijkje achter de schermen van nieuwe trends en producten. „Spotlight“ is in het Duits, Engels, Italiaans en Spaans op de website van de FRUIT LOGISTICA onder “Presse-Service” te vinden.

„Spotlight – de premières en nieuwigheden van de FRUIT LOGISTICA 2019“ vindt u hier.