| |

01 November 2021

Kai Mangelberger nieuwe projectleider FRUIT LOGISTICA

Vanaf 1 november 2021 neemt de vakbeursprofessional de leiding over van de toonaangevende vakbeurs voor de mondiale fruithandel, die van 9 tot en met 11 februari 2022 als aanwezigheidsevenement in Berlijn wordt gehouden.

Kai Mangelberger, die FRUIT LOGISTICA op interim-basis heeft geleid, neemt met onmiddellijke ingang de functie van projectleider over. Mangelberger heeft bijna 20 jaar ervaring in de beurzen- en evenementenbranche en was de afgelopen zes jaar plaatsvervangend projectmanager van InnoTrans, de belangrijkste internationale vakbeurs voor vervoerstechnologie.

Kai Mangelberger, Projectleider FRUIT LOGISTICA
Kai Mangelberger, Projectleider FRUIT LOGISTICA

Mangelberger volgt Madlen Miserius op, die FRUIT LOGISTICA eerst als Product Manager en vervolgens als Senior Product Manager begeleidde. Na twaalf succesvolle jaren bij FRUIT LOGISTICA verheugt zij zich op nieuwe taken en uitdagingen bij de Messe Berlin. (Vakbeurs Berlijn)

"Wij willen de constante zijn voor de fruitbranche, een branche die zich vaak snel en flexibel moet aanpassen aan veranderende omstandigheden," zegt Mangelberger. "Wij beantwoorden de vragen die uit deze veranderingen voortvloeien, door deelnemers uit alle sectoren van de waardeketen samen te brengen, door in ons ondersteunende programma vooruit te lopen op toekomstige thema's en door een platform te bieden voor innovaties die ertoe bijdragen dat de groente- en fruitsector klaar blijft voor de toekomst. Ik kijk ernaar uit om deze doelen samen met mijn team na te streven."

Over FRUIT LOGISTICA
FRUIT LOGISTICA is de toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde fruithandel en vertegenwoordigt de gehele waardeketen van de fruit- en groentesector, van de teler tot aan het verkooppunt. Op de FRUIT LOGISTICA 2020 presenteerden meer dan 3.300 exposanten uit 91 landen hun producten, diensten en technische oplossingen. Ongeveer 73.000 kopers en vakbezoekers uit meer dan 135 landen woonden het evenement bij. De volgende FRUIT LOGISTICA vindt plaats in Berlijn van 9 tot 11 februari 2022.

Over de Messe Berlin
Berlijn is al 200 jaar een plaats waar handelsbeurzen worden gehouden, en al vele decennia een van de belangrijkste ter wereld. Als staatsbeursbedrijf ontwerpt, verkoopt en organiseert de Messe Berlin elk jaar honderden live-evenementen. Het is de bedoeling om bij alle evenementen een uitstekende gastheer voor de bezoekers te zijn, de zaken zo goed mogelijk te stimuleren en eerlijke voorwaarden voor iedereen te garanderen. Dit zelfbeeld wordt weerspiegeld in het bedrijfsmotto: Messe Berlin - Hosting the World.