Navigation | Seiteninhalt | Zusätzliche Informationen

Seiteninhalt

Presse-Information

18 Maart 2021

DE FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 kan niet plaatsvinden

De Messe Berlin annuleert de FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 op 18-20 mei 2021 vanwege de voortdurende coronapandemie in Europa en de rest van de wereld.

“Ik ben er zeker van dat de annulering van vandaag voor niemand een verrassing is," zegt Madlen Miserius, Senior Product Manager. "De coronapandemie duurt langer dan verwacht. Wij hadden in mei een evenement op locatie willen organiseren. Maar de vooruitzichten voor internationale zakenreizen naar Berlijn en grote “face-to-face”-bijeenkomsten zijn helaas te slecht.  Onder deze omstandigheden is het voor ons eenvoudigweg onmogelijk om elkaar face-to-face te ontmoeten."

De Messe Berlin heeft hard gewerkt aan de voorbereiding van de speciale editie van FRUIT LOGISTICA die gedurende drie dagen in mei zou plaatsvinden. De FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION werd georganiseerd om het hoofd te bieden aan de belangrijkste onzekerheden van de pandemie en om de gezondheid van onze klanten en hun investeringen te beschermen. Het idee vond weerklank bij het bedrijfsleven: meer dan 600 bedrijven uit Europa en de rest van de wereld hadden zich reeds aangemeld.

“Wij hebben de FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION tot stand gebracht toen wij door gesprekken met de branche beseften dat de behoefte van de markt aan een fysiek evenement zeer groot was. Daarom hebben wij een idee ontwikkeld waarmee wij onze exposanten de grootste flexibiliteit tegen het kleinst mogelijke risico kunnen bieden", aldus Madlen Miserius, Senior Product Manager.

"Helaas heeft de pandemie nog steeds de overhand, wat ons vandaag heeft doen besluiten het evenement af te gelasten," zegt Miserius. “Er is een enorme wereldwijde familie van mensen in de verse groenten- en fruitsector, die jaarlijks op de FRUIT LOGISTICA bijeenkomt. Wij zijn reeds in gesprek met de internationale marktspelers en hard aan het werk om ons voor te bereiden op de FRUIT LOGISTICA 2022. Wij zullen er alles aan doen om van deze 30ste editie een dynamisch evenement te maken. Zet dus alvast een afspraak in uw agenda voor de FRUIT LOGISTICA in Berlijn op 9-11 februari 2022."