Navigation | Seiteninhalt | Zusätzliche Informationen

Seiteninhalt

Presse-Information

24 Juli 2020

FRUIT LOGISTICA 2021: Madlen Miserius nodigt de groenten- en fruitsector uit om een nieuwe globale visie te creëren

Berlijn, 6 juli 2020 – In een tijd van ongekende uitdagingen, transitie en heruitvinding richt FRUIT LOGISTICA 2021 zich op verandering en kansen. Madlen Miserius, Senior Product Manager bij FRUIT LOGISTICA, nodigt de groenten- en fruitsector uit om een nieuwe globale visie te creëren als we in februari 2021 in Berlijn samenkomen.

Toelichting voor de media: U kunt de embed-functie op YouTube gebruiken om de video op uw online platform te plaatsen. De transcriptie van de videoverklaring van Madlen Miserius vindt u hieronder:

Hallo allemaal,

Voor niemand is de laatste tijd gemakkelijk geweest. Het was zwaar, zowel thuis als op het werk. We hebben ons allemaal snel moeten aanpassen en laten zien uit welk hout we gesneden zijn.

We hebben laten zien dat de mondiale versindustrie sterk in zijn schoenen staat. Er zijn overal voorbeelden te vinden van hoe de groenten- en fruitsector reageert en zichzelf zelfs opnieuw uitvindt.

Daarom begin ik met te zeggen dat trots ik ben om deel uit te maken van deze gemeenschap. Deze bestaat uit mensen zoals u die genereus, weerbaar, zakelijk en ondernemend zijn. Dit motiveert me des te meer om nog harder te werken om van onze volgende FRUIT LOGISTICA een groot succes te maken.

Verandering en onzekerheid zijn altijd onderdeel geweest in onze bedrijfstak. Nu hebben ze een geheel nieuwe dimensie gekregen. Net als u weet ik dat 2021 een jaar van grote consolidatie wordt in alles wat we doen. Degenen die het best voorbereid zijn om de uitdagingen die voor ons liggen aan te gaan, zullen er wel bij varen.

Onze rol bij FRUIT LOGISTICA is nu vooral om u te helpen, bijvoorbeeld door nieuwe zakelijke kansen te creëren, te innoveren, u te helpen bij het vinden van nieuwe manieren om te inspireren. Dit zijn de waarden waar mijn collega's hier in Berlijn en ik volledig achter staan.

Het is mij een genoegen u mede te delen dat tal van bedrijven reeds hebben besloten deel te nemen aan de FRUIT LOGISTICA 2021. Het aantal en de kwaliteit van de aanvragen die we tot nu toe hebben ontvangen toont aan hoe graag we elkaar willen zien en hoezeer we niet kunnen wachten om elkaar weer te ontmoeten. Vergeet niet dat 31 juli de uiterste datum is voor de inschrijving voor een stand.

Als u echt wilt meedoen, maar u hebt meer tijd nodig, neem dan gerust contact met ons op en wij doen ons uiterste best om voor u de beste oplossing te vinden.

Ook weet ik dat u op voorhand veel vragen zult hebben. Natuurlijk hebben een aantal van deze vragen ook betrekking op ons annuleringsbeleid. Geloof me, we begrijpen uw bezorgdheid. Daarom hebben we onze algemene voorwaarden gewijzigd en bieden we u nu de volledige terugbetaling van de standhuur indien u moet annuleren wegens omstandigheden die door Covid-19 zijn veroorzaakt.

U vindt meer informatie in onze FAQ op onze website die we regelmatig updaten.

FRUIT LOGISTICA wordt gedreven door een gevoel van betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. U kunt er zeker van zijn dat de gezondheid en veiligheid van onze exposanten en bezoekers onze hoogste prioriteit heeft.

Nu meer dan ooit is het belangrijk om positief te blijven terwijl we uitkijken naar onze volgende editie.

Laten we van de FRUIT LOGISTICA 2021 een wereldwijde reünie en een mooie viering maken van deze geweldige sector van verse groenten en fruit.

Laten we nieuwe perspectieven creëren! En laten we dit samen doen!

Tot ziens in Berlijn! Tot ziens op de FRUIT LOGISTICA!